top of page
Obrázek autoraprodukce56

Rakouská jezera, Goldeck /2142m/ a nebo muzeum Porsche

Pokud máte rádi hory i v létě, rádi bychom Vás upozornili na krásný cíl cesty do podhůří rakouských Alp. Jedná se o jezero Millstätter See, u městečka Spittal an der Drau.

Malebné jezero obklopené horami s řadou možností rekreace, jako je jízda na kole nebo vyjížďky na loďkách si Vás podmaní.




Vaším cílem můžou být také fantastické výlety do okolí, počínaje návštěvou známého soukromého muzea automobilů Porsche v Gmündu, přes výlet lanovkou na Goldeck (2142 m) nebo uchvacující cesta po Malta Hochalmstraße – vysokohorské placené silnici vedoucí na nejvyšší přehradní hráz Rakouska.




Útočiště naleznete v krásném a útulném kempu Komfort-Campingpark Burgstaller, který Vám nabídne vše, co na cestách s obytným vozem potřebujete.


Porsche Automuseum Helmut Pfeifhofer. Toto muzeum majitel otevřel v roce 1982 a naleznete zde ucelenou sbírku těchto "německých rychlíků". V expozici jsou zastoupena všechna období automobilky a nechybí důležité modely, které se staly milníkem produkce této značky ze Stuttgartu. Porsche má pověst výrobce špičkových sportovních vozidel, která jsou navzdory svému vysokému výkonu spolehlivá a poddajná pro denní užití, a také vysoké výrobní kvality a životnosti. Díky museu v Gmündu se můžete podívat do minulosti a sledovat její vývoj.

Vstupenka: Dospělí 9,- EUR, děti 3,5,- EUR


Z České republiky je cíl cesty cesty vzdálen cca 490km /od nás z půjčovny BENEcamp/, PHM+dálniční známka v Rakousku cca 4 500Kč, cena za stání obytného vozu v mimo-sezóně 27,- EUR /včetně dvou dospělých osob/.

Zážitky z takového výletu - k nezaplacení!!!

44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page