top of page
Obrázek autoraprodukce56

Ze sklepa do sklepa obytňákem!!!

Máte rádi víno a nebo chcete třeba jen nasát atmosféru jižní Moravy?


2. dubna probíhá již tradiční událost s názvem Ze sklepa do sklepa ve vinařské obci Velké Bílovice. Otevře 52 vinařských sklepů a nabídne to nejlepší ze své úrody. Stovky vytříbených červených, bílých i růžových vín, s přívlastky i bez, vyznačující se vynikající chutí a vůní si lze vychutnat vždy jen jednou na této akci. Putování za skvělými víny po Velkých Bílovicích dokreslí neopakovatelná atmosféra největší vinařské obce.





Vstupné 1800Kč, ve kterém máte voucher 1000 Kč na nákup vína, neomezenou degustaci, skleničku, katalog s mapou, propisku, kapsičku, kávu, vodu, autobusovou dopravu do místa konání a doprovodný kulturní program. Bližší informace o akci na webu organizátorů:

Okolí vybízí také k zajímavým cílům Vašich výletů, procházek mezi vinohrady, kulturní vyžití a odpočinek.


Třeba kaplička na nejoblíbenějším místě - Hradišťku! Dále můžete navštívit nedaleké Velké Pavlovice, Čejkovice, ikonické sklepy na Vrbici a nebo klenoty UNESCO! Patří sem Lednicko-valtický areál s přezdívkou Zahrada Evropy. Je to nejrozsáhlejší parkově upravená krajina na světě. Kromě velkolepých zámků v Lednici a Valticích a dokonalých parků s vodními prvky na každém kroku ji tvoří také celá řada drobných romantických staveb jako kolonáda na Rajstně, Apollonův chrám, umělá zřícenina Janohrad, vyhlídková věž Minaret nebo lovecký letohrádek Dianin chrám.



Útočiště s naším obytným vozem naleznete na stellplatz Park&Wine u firmy Mádl Malý vinař, kde disponují moderním a nadstandartním vybavením:

- Parkování vedle moderního vinařství Malý Vinař

- Wi-Fi

- Osvětlení

- Hřiště pro děti

- Lokalita blízko centra

- Okolí oblíbené pro cyklistiku

- Domácí mazlíčci vítáni

- Nedaleký rybník oblíbený k lovu ryb

- Moderní servisní zóna

- Elektřina

- Pitná voda

- Kontejnery na tříděný odpad

- Výlevka na chemické wc a šedou vodu


Cena za toto vybavené stání činí 450Kč / noc. Link: https://stellplatz-velkebilovice.cz

Vzdálenost ze sídla naší firmy: 223km cca 2,5hod jízdy.

Speciální cena za půjčovné- Luxusní obytný Vůz Etrusco 6900, pro 4 osoby, od pátku 1.4. - vrácení do neděle 3.4.2022 13 000Kč včetně DPH


Užijte si víkend plný slunce, vína, svobody a komfortu.

Vše s našimi obytnými vozy k dispozici.



78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page