top of page
Obrázek autoraprodukce56

Do Polska na wellness!!!

Rádi bychom Vás upozornili na zajímavý cíl cesty. Do polského městečka Wrecza se můžete vydat za krásami nově vybudovaného wellness centra s názvem SUNTAGO .



Čeká Vás moderně vybudovaný objekt, který se pyšní těmi nej- přívlastky. Každopádně se jedná o největší tropický aquapark v Polsku a v Evropě vůbec. Zároveň jde o druhý největší zábavní park na starém kontinentu (po Disneylandu). Má 3,2km skluzavek od klasických až po extrémní (z toho jednu 320 metrů dlouhou, tzn. nejdelší v Evropě), termální lázně, minerální bazény se slanou vodou a barem, divokou řeku, bazén s umělými vlnami a simulátor surfování, lázeňský komplex a 10 tematických saun.

Celá rodina tu tak nalezne veškeré oblíbené atrakce a vodní radovánky. Výběr je v tomto ohledu opravdu nepřekonatelný.


Vnitřní a venkovní vodní hřiště s horkou vodou a brouzdalištěm pro naše nejmenší samozřejmě nemůže chybět .

V nabídce jsou pak také masáže, výřivky a solária. Pokud náhodou z toho množství dostanete hlad, máte na výběr ze čtyř barů a pěti tématických restaurací. To vše v tropické zahradě se 700 palmami.



Zóna JAMANGO je plná vodních atrakcí a bude tím hlavním, po kterém budou prahnout hlavně vaše děti: 3,2 km skluzavek, 2000 m2 bazénů, 300 živých palem, 4000 lehátek

Zóna RELAX jsou vlastně lázně a to i ty termální. Nabízí: 840 m2 termálních bazénů se dvěma bary, 20 000 m2tropické zahrady, 34 °C ve venkovním bazénu.

Zóna SAUNARIA je určena k hlavně odpočinku. Čeká tady na vás: 12 různých atrakcí, 10 druhů saun, 2500 m2 pro duši a tělo.


Tento vskutku pozoruhodný park je vzdálen od Prahy cca 600km a velkou část cesty urazíte po dálnici. Vstupné vyjde o víkendu do všech tří zón Jamango, Relax i Saunaria na 164 PLN za dospělou osobu, děti platí 149 PLN. Parkování obytného vozu je zdarma.


67 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page